Üdv, kedves Vendég!

Örülünk, hogy benézett hozzánk – kérjük, maradjon velünk.

Itt most nem az Orbán-rezsimről szeretnénk beszélgetni; hogy mit gondolunk róla, részletesen kifejtettük:

http://soshungaria.mozello.eu/; https://fideszgnosis.wordpress.com/; Tanulmány az Orbán-rezsimről: https://www.docdroid.net/vDX4R6l (Pdf)
Rezümé: https://www.docdroid.net/jc9aJ9Q (Pdf).

Itt most a “hogyan tovább” a kérdés.

E kérdés megbeszélésére hívjuk Önt. Azt, hogy mit gondolunk mi, összefoglaltuk az “Alapvetés“-ben. De ez valóban csak alapvetés, a konkrétumok kifejtése még előttünk van. Sokunk véleménye, sokunk gondolata fogja meghozni a megoldást – mert van megoldás, mert mindig van megoldás, mert mindig lehet “másként”.

Hogy nem lehet másként?

Hogy ez a lehető világok legjobbika?

Hogy bele kell törődnünk?

Hogy esélytelen?

Ha ez így van, akkor nézzük azt: “hogyan lehet, ha nem lehet“!

Hhozzászólni kíván a bejegyzésekhez, megteheti a valódi nevén is, de megteheti úgy is, hogy nem adja meg a nevét, sőt még az ímélcímét sem (a hozzászólás-űrlap mint alapsablon kéri ugyan az adatokat, de úgy állítottuk be, hogy nem kötelező a mezőket kitölteni). Kérjük, hozzászólásakor vegye figyelembe az általános közösségi irányelveket, szíveskedjék kerülni az álhíreket, a valótlan tartalmú állításokat, a rágalmazásokat, a gyűlöletkeltést, az alpári stílust. Cenzúrát nem működtetünk, tehát mi minden hozzászólást át fogunk engedni – bízva abban, hogy az emberi lélekbe beleírt lelkiismeret elegendő iránytű.

Ha szerzőnk szeretne lenni, kérjük, jelezze a katakomba2019@gmail.com ímélcímen. Szerzőként írhat a valódi nevén, de írhat nicknéven is, viszont meg kell adnia a valódi nevét, s bemutatkozó levelet kell küldenie. Természetesen az adatai nem lesznek nyilvánosak. Továbbá nyilatkoznia kell arról, hogy nem tagja egyetlen pártnak sem, nem tartozik egyetlen párt holdudvarához sem. Nyilatkoznia kell arról is, hogy az utóbbi tíz évben – 2008 óta – tagja volt-e valamelyik pártnak akár csak rövid ideig is. Az egykori párttagság nem kizáró körülmény, sőt a kormánypártokkal való jelenlegi szimpatizálás sem; a szimpatizáláson túlmutató jelenlegi kapcsolat azonban igen. Jelentkezését követően meghívó linket küldünk Önnek a megadott ímélcímére, amelynek elfogadásával a szerzőnk lesz, s szabadon írhat blogbejegyzéseket, cikkeket, tölthet fel videókat, képeket, Pdf-fájlokat, kreálhat új témákat, s tehet javaslatokat mások meghívására is. Szerzőink nem részesülnek díjazásban, így azokat hívjuk szerzőink közé, akik megengedhetik maguknak, hogy ingyen dolgozzanak a köz javára. Nem fogadjuk szerzőink közé, illetőleg töröljük szerzőink közül azokat, akikről feltételezhető a kormánypártokkal való bármiféle kollaborálás. Az általános közösségi alapelveket irányadónak tekintő cenzúra is működik, s töröljük a szerzőink sorából az általános közösségi alapelveket megsértőket. A cenzúra természetesen nem terjedhet ki a véleményre, a másként gondolkodásra, azaz szabad teret engedünk a nézeteinktől akár alapjaiban eltérő írásoknak is.

Ha viszont csak az Orbán-rezsimről megfogalmazott gondolatainkhoz kívánna hozzászólni, illetőleg az Orbán-rezsimről szeretne véleményt formálni, kérjük, ne itt tegye, hanem vagy a https://fideszgnosis.wordpress.com/ blogunkon, vagy a http://soshungaria.mozello.eu/ honlapunkon, vagy az s.o.s.hungaria@gmail.com ímélcímre küldött privát üzenetben.

Ha szimpatikusnak találja a célt, kérjük, ossza meg az írásainkat a közösségi médiában, terjessze a virtuális és a valódi világban.

Ha támogatni szeretne bennünket, így teheti meg:

letc3b6ltc3a9s-16

Fogadja el a meghívást! Várjuk Önt.

Üdvözlettel: a Katakomba csapata