*

Megosztás ⇓

Üdv, kedves Vendég!

Örülünk, hogy benézett hozzánk – kérjük, maradjon velünk.

Itt most nem is elsősorban az Orbán-rezsimről szeretnénk beszélgetni; hogy mit gondolunk róla, részletesen kifejtettük (LÁSD: ⇒⇒).

Itt most a “hogyan tovább” a kérdés.

E kérdés megbeszélésére hívjuk Önt. Azt, hogy mit gondolunk mi, összefoglaltuk az “Alapvetés“-ben. De ez valóban csak alapvetés, a konkrétumok kifejtése még előttünk van. Sokunk véleménye, sokunk gondolata fogja meghozni a megoldást – mert van megoldás, mert mindig van megoldás, mert mindig lehet “másként”.

Hogy nem lehet másként?

Hogy ez a lehető világok legjobbika?

Hogy bele kell törődnünk?

Hogy esélytelen?

Ha ez így van, akkor nézzük azt: “hogyan lehet, ha nem lehet“!

Hhozzászólni kíván a bejegyzésekhez, megteheti a valódi nevén is, de megteheti úgy is, hogy nem adja meg a nevét, sőt még az ímélcímét sem (a hozzászólás-űrlap mint alapsablon kéri ugyan az adatokat, de úgy állítottuk be, hogy nem kötelező a mezőket kitölteni). Kérjük, hozzászólásakor vegye figyelembe az általános közösségi irányelveket, szíveskedjék kerülni az álhíreket, a valótlan tartalmú állításokat, a rágalmazásokat, a gyűlöletkeltést, az alpári stílust. Cenzúrát nem működtetünk, tehát mi minden hozzászólást át fogunk engedni – bízva abban, hogy az emberi lélekbe beleírt lelkiismeret elegendő iránytű.

Ha szerzőnk szeretne lenni, kérjük, jelezze a katakombablog@katakombablog.com vagy a katakomba2019@gmail.com ímélcímen. Természetesen a véleményét is megírhatja ugyanide. Szerzőként írhat a valódi nevén, de írhat nicknéven is, viszont meg kell adnia számunkra a valódi nevét, s bemutatkozó levelet kell küldenie. Természetesen az adatai nem lesznek nyilvánosak, s kérésére a neve sem. Továbbá nyilatkoznia kell arról, hogy nem tagja egyetlen pártnak sem, nem tartozik egyetlen párt holdudvarához sem. Nyilatkoznia kell arról is, hogy az utóbbi tíz évben – 2008 óta – tagja volt-e valamelyik pártnak akár csak rövid ideig is. Az egykori párttagság nem kizáró körülmény, sőt a kormánypártokkal való jelenlegi szimpatizálás sem; a szimpatizáláson túlmutató jelenlegi kapcsolat azonban igen. Jelentkezését követően meghívó linket küldünk Önnek a megadott ímélcímére, amelynek elfogadásával a szerzőnk lesz, s szabadon írhat blogbejegyzéseket, cikkeket, tölthet fel videókat, képeket, Pdf-fájlokat, kreálhat új témákat, s tehet javaslatokat mások meghívására is. Szerzőink nem részesülnek díjazásban, így azokat hívjuk szerzőink közé, akik megengedhetik maguknak, hogy ingyen dolgozzanak a köz javára. Nem fogadjuk szerzőink közé, illetőleg töröljük szerzőink közül azokat, akikről feltételezhető a kormánypártokkal való bármiféle kollaborálás. Az általános közösségi alapelveket irányadónak tekintő cenzúra is működik, s töröljük a szerzőink sorából az általános közösségi alapelveket megsértőket. A cenzúra természetesen nem terjedhet ki a véleményre, a másként gondolkodásra, azaz szabad teret engedünk a nézeteinktől akár alapjaiban eltérő írásoknak is.

Ha az Orbán-rezsimről megfogalmazott gondolatainkhoz kívánna hozzászólni, illetőleg az Orbán-rezsimről szeretne véleményt formálni, azt megteheti az s.o.s.hungaria@gmail.com ímélcímre küldött privát üzenetben is.

*

Ha szimpatikusnak találja a célt, kérjük, ossza meg az írásainkat a közösségi médiában, terjessze a virtuális és a valódi világban (Klikk ⇒⇒). Ha támogatni szeretne bennünket, így teheti meg: Klikk ⇒⇒.

*

⇐⇐ Rólunk / About us ⇒⇒

Fogadja el a meghívást! Várjuk Önt.

Üdvözlettel: a Katakomba csapata